Støt kampen mod kræft

11. 08. 2021

Kære virksomhed

Revisionsfirmaet Aage Maagensen deltager igen i år i ”Stafet for livet” i Nykøbing i weekenden den 14-15. august 2021. Vi har oprettet et hold, hvor deltagerne er medarbejdere, deres ægtefæller og familie samt venner.

For at støtte ”Stafet for livet” og give et overskud til Kræftens Bekæmpelse og deres arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte, søger vi virksomheder, som gerne vil sponsorere.

Det kan være kontante beløb som eksempelvis et fast beløb eller et beløb pr. omgang vi går, eller naturalier. Sidste år gik vi ca. 2,500 omgange, men vi er flere deltagere i år, så vi forventer at antal omgange bliver højere.

Vi vil omtale vores sponsorer på et skilt på vores telt. Afhængig af størrelsen af sponsorater er der også mulighed for omtale/logo på storskærmen ved arrangementet.

Vi håber I sammen med os vil støtte ”Stafet for livet”. Hvis I er interesseret, er I meget velkommen til at kontakte Thomas Henckel, telefon 54 79 11 31, mail th@aa-m.dk eller Tina Ørum Hansen, telefon 5479 1123, mail tha@aa-m.dk

I kan læse mere om ”Stafet for Livet” i Nykøbing på dette link: Stafetten - Kræftens Bekæmpelse - Stafet For Livet

Hav en god dag.