Lars er firmaets fodboldikon

05. 02. 2021

Den 1. oktober 1978 trådte Lars Jensen for første gang ind ad døren til revisionsfirmaet Aage Maagensens kontor i Maribo.

Med et glimt i øjet fortæller Lars, at ansættelsen nok bundede i en sportsmæssig fordel for Aage Maagensen, der dengang deltog aktivt i firmafodbold-mesterskaberne. De stærke rivaler fra Holeby Diesel skulle jo have kamp til stregen, og derfor var Lars, som erfaren fodboldspiller, en potentiel afgørende brik i opgøret dengang.

Om det nu var Lars’ sportsmæssige talent, som ledte til ansættelsen hos Aage Maagensen, må stå hen i det uvisse. Til gengæld er det Lars’ flair for tal samt evner indenfor rådgivning og regnskab, som har resulteret i, at han nu har aftjent 42 år på vores kontor i Maribo.

Fodbolden har altid fyldt meget i Lars’ fritid. Tidligere spillede han selv og trænede yngre fodboldhold, men med årene er han holdt op. Til gengæld, når coronaen ikke raser, plejer Lars og en gruppe venner at rejse rundt i verden for at overvære forskellige fodboldkampe.

I disse dage er Lars meget optaget af byggeriet af Femern-forbindelsen. Det har resulteret i flere cykelture ned til området ved Rødby, hvor byggeriet finder sted.

Femern-byggeriet kommer til at blive en stor fordel for både erhvervs- og kulturlivet på Lolland-Falster, mener Lars. Det betyder meget for ham, særligt fordi han selv stammer fra Rødbyhavn, og bor i Rødby den dag i dag.