Velkommen til Ninna

26. 08. 2022

I juli måned fik Aage Maagensen fornøjelsen af at byde Ninna Aalborg velkommen på kontoret i Nykøbing.

Det var direktør og statsautoriseret revisor Thomas Henckel, som kontaktede Ninna for at høre, om hun ville være interesseret i en stilling.

- Det er lidt sjovt, for allerede inden, Thomas kontaktede mig, havde jeg overvejet, at det kunne være spændende at prøve at arbejde i en større revisorvirksomhed. Man kan nærmest sige, at ringen afsluttes nu, hvor jeg er tilbage i en revisorvirksomhed, dog som bogholder, for jeg indledte faktisk min karriere som revisor hos RevisorCentret, fortæller Ninna.

Ninna arbejdede hos RevisorCentret i 10 år fra 1980-1990. Derefter aftjente hun ca. 3 år hos Proms Kemiske Fabrik som regnskabsassistent og har siden hen været bogholder hos Metalcolour.

Hun stammer fra Næstved, men blev lokket til de sydlige kanter, da hun mødte en landmand, som var bosat på Lolland. I dag bor de sammen på Nordøstlolland i Vigsnæs og har 3 voksne børn, to børnebørn og et ekstra barnebarn på vej.

I dag sidder Ninna med opgaver inden for erhvervsservice, hvor hun tager sig af bogholderiet for en masse lokale virksomhedskunder.

Ninna fortæller med et glimt i øjet, at hun næsten føler sig som en revisor-trainee her i sin opstart hos Aage Maagensen, fordi der er en masse nye systemer, hun skal blive fortrolig med. Hun tager det dog med et smil og synes i virkeligheden, at det er spændende at lære noget nyt.