Hans har styr på pengekassen

04. 12. 2020

Hans Hansen har arbejdet hos revisionsfirmaet Aage Maagensen i ikke mindre end 44 år. Gennem årene har der kun været én periode, hvor Hans prøvede andre græsgange, inden han atter vendte tilbage til revisionsfirmaet.

Tilbage i 1971 kom Hans i lære og blev ansat af daværende eneejer Aage Maagensen, men fra 1973 til 1978 måtte virksomheden desværre undvære ham.

I denne periode på ca. seks år var Hans dels soldat i ni måneder, arbejdede indenfor landbruget i to år, mens han i 1976 blev ansat hos en anden revisor i Maribo.

I 1978 vendte Hans tilbage til sine rødder hos revisionsfirmaet Aage Maagensen i Maribo-afdelingen og her har han været lige siden.

Gennem 10 år var Hans bestyrelsesmedlem og kasserer i Hunseby Gymnastikforening, og da HMH Maribo blev stiftet i 1986, fortsatte han her dels som kasserer i håndboldklubben samt medlem af bestyrelsen.
Han har bl.a. været med til at planlægge opførelsen af Hal 2 i Maribo Hallerne, som blev indviet i 1999 – derfor var han ikke et sekund i tvivl om, at det var her, vi skulle tage billedet af ham.

I sin fritid elsker Hans at være aktiv – der skal ske noget, hvad enten det er en svømmetur, cykeltur eller en tur til udlandet. Han har de sidste 35 år svømmet hver morgen i Maribo Svømmehal, hvor han tilbagelægger 700 meter dagligt.

Når tiden er til det, rejser Hans også gerne på lange ferier ud af Danmark, og siden 2001 er det da blevet til hele 40 ture til Thailand - Philippinerne og Cambodia.