SH Regnskab slår sig sammen med Aage Maagensen

01. 12. 2022

Fra 1. december 2022 overdrager Susanne Hansen sin virksomhed, SH Regnskab, til Aage Maagensen.

Aage Maagensen byder derfor fem dygtige kollegaer hjerteligt velkommen til teamet.

For Susanne har det været en stor fordel at slå sin virksomhed sammen med Aage Maagensen. Hun ville gerne trække sig, men samtidig sikre sig, at medarbejderne blev en del af et godt kollegaskab under de rette forhold og at kunderne kunne forvente den samme gode service som altid.

”Jeg har valgt at ændre mit arbejdsliv til ikke længere at være selvstændig. Det har været vigtigt for mig, at mine fantastiske medarbejdere har kunne fortsætte med at hjælpe kunderne. Derfor har det også haft stor betydning, at Aage Maagensen er en virksomhed, som sikrer at mine kunder fortsat får god hjælp, og hvor jeg håber, at mine kollegaer vil trives.”, udtaler Susanne Hansen.

Hos Aage Maagensen er vi meget taknemmelige over den tillid, som Susanne viser os, når hun vælger os til at føre virksomheden videre.

”Vi er stolte over, at Susanne har valgt os til at videreføre SH Regnskab, og vi glæder os over, at hendes medarbejdere fremover er en del af Aage Maagensen. Vi lægger vægt på at have dygtige medarbejdere, som er hjælpsomme for vores kunder og leverer en god kvalitet. Dette er det samme, som Susanne også altid har lagt vægt på.”, fortæller Thomas Henckel, direktør hos Aage Maagensen.

I praksis vil SH Regnskab fremover hedde Aage Maagensen, men medarbejderne vil fortsat have deres vanlige gang på Slotsbryggen 14A og kundeforholdene fortsætter som normalt.

Som udgangspunkt ændrer det ikke noget for kunderne, som kan se frem til den samme gode service, som de har været vant til.

Hos Aage Maagensen ønsker vi god vind til Susanne, som stopper, og vi ser frem til stærkt samarbejde med vores nye kollegaer fra SH Regnskab.