Erfaren revisor søges - gerne en som ønsker at arbejde med landbrug

04. 11. 2022

Drømmer du om at arbejde i en virksomhed, som hele tiden er i rivende udvikling og hvor medarbejdertrivsel, digitalisering og kundetilfredshed er i fokus? Så læs med her.

Vi søger en revisor, som kan have selvstændigt ansvar for udarbejdelse af regnskaber og yde økonomisk rådgivning til vores kunder.

Du har måske erfaring inden for landbrug, dvs. kender termerne og indholdet bag, men dette er ikke afgørende. Desuden skal du være stærk i almen skatteret.

Vi tilbyder en stilling, hvor du kan vokse karrieremæssigt og erfaringsmæssigt. Dette er uanset, hvad din baggrund er. Vi er et revisionsfirma, der lægger vægt på at være den foretrukne SMV-rådgiver inden for revisionsbranchen og derfor er service og bredde vores nøgleord. Vi er meget fokuseret på digitalisering og at have en viden, der adskiller os fra andre firmaer.

Omsorgsfulde kollegaer og en unik ledelse

Du får mulighed for at arbejde på en arbejdsplads med fantastisk omsorgsfulde og kompetente kollegaer, som altid har et smil, et grin og en hjælpende hånd klar. Vi vil fremad og nyder anerkendelse og roser fra vores kunder. Vores ledelse er nærværende og unikke (siger medarbejderne) og meget fleksible. Vi tilbyder fuldtid eller deltid med muligheden for fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsplads. Vi tilbyder en løn, der afspejler markedet, og har bedre betingelser end overenskomsten, f.eks. tillæg for overarbejde.

Virksomheden Aage Maagensen

Læs mere om firmaet Aage Maagensen på vores hjemmeside og LinkedIn. Følg også med, når vi i denne måned offentliggør vores ESG-rapport, hvor vi fortæller om de sociale (S) og ledelsesmæssige (G) forhold. Desuden kan du læse om vores fokus på kunder, teknologi (digitalisering ex. kontorrobotter) og udvikling for virksomheder og ledere på Lolland-Falster.

Send os en ansøgning uanset

Vi vil opfordre dig til at søge uanset om du passer spot-on på opslaget - vi kan altid bruge en dedikeret og entusiastisk medarbejder i vores fortsatte udvikling.

Ansættelsessamtaler og ansættelse vil ske løbende, så søg STRAKS.

Send en ansøgning til direktør Thomas Henckel på: th@aa-m.dk

Hvis du har spørgsmål til indholdet af stillingen, så ring til vores leder af landbrugsafdelingen Karsten Beske på telefon 54 91 02 62 eller direktør Thomas Henckel på telefon 40 14 11 33.