Ny kollega i Maribo

11. 05. 2023

Fra 1. maj har vi haft fornøjelsen af at byde Mette Carlsson officielt velkommen som revisorassistent ved vores kontor i Maribo, og vi er så glade for at have hende med på holdet.

Mette har i løbet af de sidste par måneder sat nogle aftener af til at komme og hjælpe os midt i forårstravlheden, hvor alle årsregnskaberne skal laves.

Oprindeligt er Mette kontoruddannet med speciale i økonomi hos Knuthenborg. Det var faktisk også gennem en fælles kontakt i Knuthenborg, at vi hos Aage Maagensen fik mulighed for at indlede en dialog og senere samarbejde med Mette.

”Jeg synes, det lød som en spændende mulighed i forhold til min personlige udvikling, da jeg gerne ville udfordre mig selv lidt mere, end jeg kunne på min tidligere arbejdsplads.”, fortæller Mette.

Til daglig skal hun bl.a. arbejde med diverse bogføringsopgaver, momsopgørelser og på sigt regnskaber.

Mette bor i Hunseby på Lolland med sin kæreste og to dejlige hunde. Fritiden bliver flittigt brugt på hundetræning og så træner Mette selv i fitnesscenter, når tiden er til det. Derudover holder hun meget af at bruge tid sammen med venner og familie.

Velkommen til!