Årsrapport

06. 12. 2022

Vi ønsker at inspirere og informere med vores grafiske årsrapport

På Lolland og Falster er vi meget beskedne, når det kommer til at vise og være stolte af virksomhedens resultater og fremgang. Hos Aage Maagensen synes vi, at det er en skam, da der findes en masse fantastiske virksomheder her på Lolland og Falster.

Med vores grafiske årsrapport håber vi at inspirere andre virksomheder til at skille sig ud, øge virksomhedens branding og signalværdi og ikke mindst formidle virksomhedens succeshistorier og ambitioner.

 

Et år med vækst og nye kollegaer

I vores grafiske årsrapport lægger vi vægt på at formidle vores nyeste og væsentligste tiltag samt at vise vores organiske vækst i virksomheden. Helt opsummeret kan vi afsløre, at omsætningen er steget med 1,5 %, mens årets resultat er steget med 26 %. Det er resultater, som vi er utroligt stolte af hos Aage Maagensen. Det er en udvikling, som udelukkende er mulig, fordi vi har engagerede medarbejdere, som med engagement, indlevelsesevne, højt humør og en gedigen arbejdsindsats hjælper vores kunder.

Læs hele vores grafiske årsrapport her. 

 

Hvorfor få udarbejdet en grafisk årsrapport?

Med en grafisk årsrapport kan du skabe værdi ved at sætte ord på regnskabsåret, virksomhedens succeshistorier samt ambitioner for fremtiden gennem velskrevne tekster og flotte billeder.

Hos Aage Maagensen ser vi årsrapporten som en essentiel kilde til information for virksomhedens interessenter. Med en flot, grafisk årsrapport, kan du også sende et signal om, hvordan du ønsker din virksomhed skal opfattes af kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere, investorer og andre relevante modtagere.

 

Vi hjælper med at udarbejde grafiske årsrapporter

Er det blevet tid til at styrke jeres virksomheds signalværdi og sætte ord på jeres succeshistorier? Så er en grafisk årsrapport en god mulighed.

Hos Aage Maagensen kan vi rådgive om og udarbejde den grafiske årsrapport, så din virksomheds visuelle identitet og værdier bliver synliggjort på en gennemtænkt og elegant måde.

Gennem dialog med dig om din virksomhed, vil vores løsninger tage udgangspunkt i jeres specifikke ønsker og behov for en grafisk årsrapport. Årsrapporten vil indeholde en overordnet præsentation af din virksomhed, mens dataene bliver fremlagt med en flot og meningsgivende opsætning, som sikrer læsevenligheden hos modtageren.

Vi udarbejder grafiske årsrapporter med udgangspunkt i danske standarder og sikrer, at alle krav bliver overholdt.

Hvis du har brug for, at vi tager et helt uforpligtende inspirationsmøde vedr. mulighederne, så er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Kombiner den grafiske årsrapport med ESG-rapportering

Skab en rød tråd og send et tydeligt signal til din virksomheds interessenter ved at kombinerer den grafiske årsrapport med ESG*-nøgletal og klimaregnskab. ESG er en oplagt mulighed for at give et miljømæssigt og nuanceret billede af din virksomhed og kan bruges til at suppleres årsregnskaberne.

Klimaregnskabet kan indgå i den grafiske ESG-rapport sammen med informationer om din virksomheds tiltag inden for miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige forhold.

Skal vi hos Aage Maagensen hjælpe jer med at komme i gang med ESG-rapportering, så I er forberedt på de kommende krav til miljø- og samfundsmæssige rapporteringsstandarder?

Så kan du læse mere her.

 

* ESG (Environment, Social, and Governance) bruges til at måle en virksomheds arbejde med bæredygtighed ud fra miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige forhold.