Camilla Skov Petersen

18. 08. 2023

I starten af juni blev Maribo-kontoret en kollega rigere i form af en glad og smilende Camilla Skov Petersen. Camilla er vores nye kontorassistent og skal sørge for, at hjulene kører rundt på kontoret – det gælder bl.a. planlægning, koordinering og andre administrative opgaver.

Det vil også være Camillas stemme, som du bliver mødt af, når du ringer til vores hovednummer.

I 2020 blev Camilla uddannet kontorassistent hos Lolland Forsyning. Efter afsluttet uddannelse takkede hun ja til en projektansættelse ved forsyningen, hvor hun fik mulighed for at arbejde med generel kundeservice, kommunikationsprojekter og andre ad hoc-opgaver.

Camilla bor i et hyggeligt rækkehus i Rødby med sin kæreste og hund. I fritiden nyder hun at spille computer, hvilket er en hobby hun også deler med kæresten.  Det er særligt taktiske og holdbaserede skydespil, som Camilla ynder at spille, når hun skal koble af efter en lang arbejdsdag.

Derudover har hun tidligere spillet håndbold og interesserer sig stadig meget for sporten. Derfor var det et kæmpe plus for hende, at Aage Maagensen bl.a. støtter op om de to store lokale håndboldhold: Team Sydhavsøerne og Nykøbing F. Håndbold.

Så måske er du heldig at støde på Camilla til hjemmekampene i Maribo eller Nykøbing.