Workshop

10. 04. 2018

Invitation til Workshop og foredrag

Har du brug for at vide mere om hvordan du i praksis arbejder med persondataforordningen, og vil du gerne gøre arbejdet med den lettere med praktiske værktøjer?

Tag med til workshop og foredrag med Revisionsfirmaet Aage Maagensen og Advokatfirmaet Bang/Brorson & Fogtdal - om den kommende persondatabeskyttelseslovgivning (GDPR). Dette er formentligt det eneste foredrag i Danmark, som er praktisk orienteret!

Her giver vi dig praktisk viden om den nye lov om persondatabeskyttelse, og vi fortæller hvordan du bedst håndterer de nye krav. I workshoppen viser vi desuden et konkret og meget overskueligt værktøj, der kan hjælpe dig til hurtigt at få overblik – og du får selv mulighed for at afprøve værktøjet.

 Vi har tidligere holdt et lignende foredrag. Louise Lindhagen fra virksomheden Skarptsprog.dk var en af deltagerne, og hun udtaler: ”Af alle de foredrag, jeg har været til om Persondataforordningen, er dette det første, der har været konkret og rent faktisk kan omsættes til praksis, når jeg kommer hjem til min virksomhed”.

Vi afholder to workshops, et i Nakskov og et i Nykøbing, og uanset hvilken du vælger, så får du helt sikkert noget med hjem som du kan bruge i praksis.

Program:

Indlæg advokat Kenneth Berg, Advokatfirmaet Bang Brorsen & Fogtdal

Indlæg statsautoriseret revisor Thomas Henckel, Revisionsfirmaet Aage Maagensen

Indlæg og workshop med DPO Advisor

Fredag d. 20. april kl. 8.00 – 11.00

Restaurant Fjorden, Nakskov

Tirsdag d. 15. maj kl. 15.00 – 18.00

Hotel Falster, Stubbekøbingvej 150, 4800 Nykøbing

 

Tilmelding:

Tilmelding senest to arbejdsdage før workshoppen til Sussi på sk@aa-m.dk.